Binnen Nederland is bezorgen gratis

Wij bezorgen gratis binnen Nederland en rekenen daar geen extra kosten voor, zolang wij geen extra kosten hoeven te maken. Hieronder verstaan wij bootkosten, inhuur hijsmiddelen of mobiele kraan. Deze kosten berekenen wij wel aan je door. Dit betekent dat wij eerst met jou overleggen, zodat voor aflevering bekend is of er extra kosten zijn. Dan kunnen jij en wij hier rekening mee kunnen houden. Extra transportmiddelen kunnen wij dus wel voor je regelen. Op onze blog zie je een aantal speciale leveringen, waarbij we met groot transport, onze tafels hebben afgeleverd.

Bezorgen buiten Nederland

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Woon je buiten Nederland? Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Het afleveren en monteren van de tafel op jouw locatie is GRATIS*

Een tafel maken en opleveren duurt bij ons slechts 4 tot 6 weken. Als onze planning het toe laat, dan vaak zelfs nog sneller. Na betaling gaan we jouw order maken. We streven ernaar om je tafel binnen de 6 weken bij je te bezorgen.

Voor de meubelen geldt een andere levertijd, aangezien wij dan ook afhankelijk zijn van de leveranciers. De levertijd kan, zoals bij veel meubelretailers, rond de 12 tot 14 weken zijn.


* Zolang wij geen extra kosten hoeven te maken is levering in Nederland gratis. Mocht er extra middelen ingehuurd moeten worden, dan overleggen wij samen met jou hoe we de aflevering gaan doen en wat de extra kosten kunnen zijn.

Onderhoud en garanties

Wij hopen dat na aflevering je tevreden en blij bent met jouw nieuwe meubel(en). Heb je nog vragen over onderhoud of garanties en je hebt niet het antwoord kunnen vinden? Stel je vraag en we geven je zo snel mogelijk een antwoord.

  • Gratis bezorging

  • Gratis Montage