• Covid19 Richtlijnen

Covid19 en bezoek aan de showroom

De showroom van Wood Steel and Living is vooralsnog open tijdens de openingstijden. Wegens de huidige Covid19 richtlijnen mogen er maximaal 10 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Het kan dus gebeuren dat je buiten even moeten wachten. Binnen en buiten houd je voldoende afstand en respecteer elkaar.  Wat ook wij niet willen, is een verdere verspreiding van het Corona virus. Als we allemaal goed opletten, op onszelf en elkaar, dan komen we hier samen uit.

Wat wij aan jou vragen:

  • Kom niet als je tekenen van verkoudheid, griep vertoont of koorts hebt.
  • Bewaar 1,5 meter afstand voor jou en onze veiligheid.
  • Bij binnenkomst staat er hand gel zodat je je handen kunt desinfecteren.
  • Volgens de RIVM is het raadzaam een mondkapje te dragen.

De werkzaamheden in de werkplaats en het afleveren van de tafels en meubels gaan gewoon door. Ons personeel heeft de opdracht om bij klachten thuis te blijven en een Covid19 test te laten afnemen.

Op kantoor en in de werkplaats houden we rekening met de huidige situatie rondom COVID19. Er wordt met regelmaat en extra schoongemaakt. Onze bezorgdienst komt bij je thuis, zorg jij ervoor dat we voldoende afstand kunnen houden? En als iemand bij jou thuis Covid19 symptomen heeft, neem dan alsjeblieft contact met ons. Dan verzetten we de afspraak naar een andere dag.

We blijven de adviezen van het RIVM aandachtig volgen. Zodra er wijzigingen optreden zullen onze richtlijnen aangepast worden.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende periode en hopen dat het virus snel onder controle komt. Hopelijk kunnen we dan gaan uitkijken naar een gezond en mooi nieuw jaar

Het team van Wood Steel and Living
16 december