• Garantie

  Op je aankoop

Garantie op eigen producten

Als je bij ons een meubel of tafel koopt en die komt hier uit de eigen fabriek vandaan, dan krijg je altijd garantie op materiaal mankementen. Wij vinden het erg belangrijk dat je het goede gevoel over je aankoop houdt. In alle redelijkheid en in overleg willen wij je helpen om het probleem op te lossen.

Hout is een natuurproduct en blijft gevoelig voor veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Zo kun je als het koud is, lichte oppervlakte scheurtjes zien, die verdwijnen als het warmer wordt en het hout iets uitzet. Echter, stel dat het hout een diepe scheur vertoont, die er eerst niet in zat, dat hoort niet. Wij gaan het voor je oplossen.

De rand van het hout is ruw en je blijft haken met je kleding. Je kind heeft in een onbewaakt moment de tafel behandeld met een vork, want hij vond dat mooi. Maar jij niet! Wij kunnen op locatie de tafel opnieuw behandelen, zodat het weer als nieuw uitziet.


Garantie op producten van leveranciers

Wij verkopen producten van andere meubelmakers en producenten. Deze hebben hun eigen garantie beleid echter hoef je hun niet zelf te benaderen in geval van materiaalfouten en mankementen. Doordat wij contact onderhouden met deze leveranciers zullen wij je altijd helpen om eventuele klachten te melden. Daarbij sturen we een dringend verzoek naar deze leverancier om jouw klacht te laten verhelpen.


Bij klachten en vragen

Aarzel niet om contact op te nemen in geval van klachten of vragen. Wij willen je graag helpen, maar dan moeten we wel op de hoogte zijn van je vraag of klacht.

 • Onze garantie

  24 maanden garantie op je tafel of meubel uit onze fabriek

 • Garantie van derden

  Heeft u binnen 12 maanden na aankoop problemen? Neem dan contact met ons op.

 • Contactgegevens

  Tel: 0299 223900

  E-mail:  info@eikentafelfabriek.nl