Moderne, stoere meubelen in een industriële stijl

Door het gebruik van zwart metalen frames in combinatie met eikenhout hebben deze kasten een industriële uitstraling. Het eikenhout is behandeld met de kleur Smoked Oak of helemaal zwart. Deze serie kasten bevat tv-kasten, buffetkasten, boekenkasten, halfopen kasten en dressoirs.

Kasten van metaal en eikenhout

Met deze kasten en dressoirs creëer je een stoere maar toch warme sfeer in je huis. Strakke lijnen van metaal gecombineerd met eikenhout. Meubelen die jaren mee kunnen, een tijdloze uitstraling hebben en toch een stoere frisse en moderne uitstraling hebben. Je kan er zoveel kanten mee uit. Combineer het met warme kleuren en stoere materialen voor een stoere industriële look. Hou je van meer kleur? Gecombineerd met veel kleur in grote schilderijen, grof gebreide kleden en kussens in bonte kleuren, creëer je een kleurrijk geheel die zelfs een beetje Bohemian aanvoelt. Ook kun je kiezen voor een landelijk industrieel interieur. Kenmerkend voor deze stijl is een basis van stoere materialen, zoals steen, metaal en plavuizen, gecombineerd met lichte kleuren en warme houttinten.

Boekenrek of roomdivider

Jij beslist. Deze stoere rekken van metaal met grove planken erop staan mooi tegen de muur maar kunnen ook als roomdivider worden geplaatst. De planken kunnen gemaakt worden op de gewenste lengte en van eikenhout vof wagonplanken worden gemaakt. En wat vind je van onze vakkenkast. Speels en toch met een industriële uitstraling. Deze kast is helemaal naar eigen idee in vakken verdeeld. Vervolgens is het metalen frame gemaakt en daarna zijn de vakken ingevuld met eikenhout.