Maatwerk voor alle tafels

Onze missie is kwaliteit en maatwerk betaalbaar te maken. Die ene centimeter meer hout of die extra zaagsnede is niet een wereld van verschil. Wij zijn gewoon hele nuchtere meubelmakers die alles over hebben voor het perfecte eindresultaat. Jij vraagt, wij zagen! Dat is maatwerk voor tafels en meubels.

Alle afmetingen, diktes, opgedikt, kleuren en soorten zijn bij ons mogelijk. Denk ook aan een boomstamblad voor een eettafel of bijvoorbeeld een vergadertafel. Of wat denk je van wandplanken en vensterbanken met een of boomstamrand .

Ook maken we maatwerk voor onder inbouwkasten, radiator kappen, meubels, badkamer meubels, alle soorten tafels en nog veel meer. De afwerking van ons hout gebeurt met kwaliteitsproducten, die per houttype optimaal afgestemd wordt. Onze lassers maken ook stalen frames, kasten, deuren, onderstellen en poedercoaten alles. Werkelijk alles kunnen we zelf.

Wij staan voor puur vakmanschap en oer degelijke kwaliteit meubels. Zoek jij een perfect op maat gemaakt product, gemaakt door echte professionals in Nederland?

Kwaliteit hout

De tijd van droging van het eikenhout is bepalend voor de kwaliteit. Daarom gebruiken we een duurdere boomplank die langer gedroogd is. Deze kwaliteit zal minder werken. Goedkoper hout heeft een kortere doorlooptijd van boom tot plank. Een blad gemaakt van korter gedroogd hout kan eerder kromtrekken dan goed gedroogd hout. Goed gedroogd eikenhout wordt verzaagd tot een rechte plank. Zo gebruiken we de kern van recht hout, die het minst gevoelig is voor werken en kromtrekken. Vervolgens persen we een aantal planken tot een tafelblad. Uiteindelijk betaal je meer, maar heb je een kwalitatief hoogwaardig tafelblad. Lees meer over onze garantie die we geven op maatwerk producten.

Mogelijkheden onderstellen tafels

Onze onderstellen worden duurzaam gepoedercoat waardoor het jaren lang mee gaat en zijn kwaliteit behoudt.
Poedercoat afwerking is in alle denkbare kleuren en effecten mogelijk. Wij bieden korte levertijden en een kwalitatief hoogstandje aan. Veel van onze onderstellen zijn ook in de houten variant te krijgen. Nu hebben we bijvoorbeeld in het assortiment stalen onderstellen met A, H, I, M, N, U, V en X poten, Atlas, Twist en Vlinder onderstellen en de traditionele 4 poten.

De kokers van sommige onderstellen zijn er in 2 diktes, te weten 8 x 8 cm en 10 x 10 cm. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Je kunt altijd even bellen of via contact een bericht sturen.

Maatwerk vragen

Heb je misschien zelf een leuk idee of ergens anders een leuk onderstel gezien? Zoek je een stalen kast met hout met eigen indeling?
Vraag dan verder en informeer naar alle mogelijkheden.

ls het van hout en metaal is dan kunnen wij het maken. Dat is ons motto.
We maken onder andere maatwerk voor:

  • inbouwkasten
  • radiator kappen
  • meubels
  • badkamer meubels
  • alle vormen tafels
  • alle type tafels
  • vensterbanken
  • wandplanken
  • werkkarren