2-Componenten houtolie in veel kleuren

Om het hout te kleuren gebruiken we voornamelijk de Rubio Monocoat Oil Plus 2C. Dit is een 2 componenten houtolie die een kleur geeft en beschermt. Dit is een professionele meubelolie, welke ook eenvoudig voor het onderhoud van het hout gebruikt kan worden. De werking van de 2 componenten; de olie en de accelerator, zorgen voor een snelle droging en een superieure houtbescherming.

Hier tonen wij je de 15 meest favoriete kleuren op eikenhout. Uiteraard zijn er nog veel meer kleuren beschikbaar. In de kleurenkaart van Rubio kun je het complete aanbod bekijken. Ook is er een dekkende kleur zwart verkrijgbaar. De getoonde kleuren zijn indicatief en niet bindend. 

Als je twijfelt over de kleur kun je een gratis kleurstalen pakketje bestellen. In het pakketjes zitten 4 stalen op eikenhout. Je kunt zelf de kleuren aanvinken of een pakketje bestellen. We hebben 3 verschillende pakketjes. Geef aan welke je ontvangen wilt als je een kleurstalen pakketje aanvraagt. We hebben donker, licht en mixed kleuren.

Kleuren echt beleven

Een plaatje op het internet kan nooit de kleur zo goed weergeven, dan dat je deze in het echt ziet. In de showroom hebben we veel kleurstalen van houtkleuren. Wil je weten hoe de kleur eruit ziet op een eiken oppervlakte? Kom dan naar de showroom om alle opties te bekijken.


Borstelen of glad geschuurd

Hetzelfde geldt voor de afwerking van het blad. Wil je zien hoe een geborsteld blad eruit ziet en hoe dit verschilt met een glad geschuurd blad? Dit kun je het beste in het echt bekijken.

Kleurstalen aanvragen

Kies maximaal 4 kleuren uit of bestel een pakketje lichte, donkere of gemixt donker & lichte kleuren. Dan gaan wij deze binnen een paar dagen aanbieden voor verzending.

4 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Rubio - eikenhout, Easy Care set

Onderhoud van de kleur met houtolie

Voor onderhoud heeft Rubio een superhandig onderhoudssetje gemaakt, de Monocoat Easy Care.  Deze set bevat 4 flesjes van ieder 100 ml. Hierin zitten de Monocoat Tannin Remover, Limespot Remover, Grease Remover en de Soap.  Deze kunt u vanaf nu bij ons bestellen.