Houten & stalen meubels renoveren

Gun jouw meubels een tweede leven

Hout en stalen meubelen kunnen een nieuw leven krijgen door ze te renoveren. Je bent tevreden over je tafel. Blij met je mooie kast. Alleen het is te zien dat ze al jaren gebruikt worden. Vlekken in het hout, vette vingers aan de rand of je baalt van de kleur van je salon of eettafel? Hebben je meubels echt een serieuze opknapbeurt nodig? Onze mensen hebben de kennis en de juiste gereedschappen om houten en metalen meubels te kunnen renoveren.

Houten meubelen renoveren

Houten meubelen kunnen we totaal kaal borstelen en mooi glad schuren. Normale gebruikerssporen worden verwijderd en het hout is weer als nieuw. Nu kan je meubel opnieuw worden behandeld.  Klaar voor een frisse nieuwe afwerking. Voor de afwerking bieden we meerdere opties:

* Blank oliën. Het geborstelde en geschuurde hout is zo mooi, blanke olie is de juiste keus voor jou.

* Kleur oliën. Er is keus in specialistische producten 2 componenten houtolie van diverse fabrikanten. Zo kunnen we je een grote variatie in kleur aanbieden. Van wit tot donker en van koele tot warme tinten.

* Extra beschermlaag (Skylten). In het dagelijks gebruik wordt er veel van jouw meubels gevraagd? Dan is de Skylt-laag een optie. Skylt is een matte harde beschermlaag, die eruit ziet alsof het hout onbehandeld is.

Onderhoud, schuren eiken


Je kunt bij ons komen kijken in de showroom en werkplaats in Purmerend. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Of je stuurt ons een berichtje met jouw wensen.

interieur staal en eiken

Metalen meubelen stralen en poedercoaten

Je hebt metalen meubels. Maar het ziet er nogal verweerd uit. Het stalen onderstel van de tafel of de stalen poten van de stoelen zijn erg verweerd. De verf is op sommige plekken eraf gestoten. Dan kun je ook kiezen voor een renovatie van je meubelen. Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn. Voor Wood Steel & Living verzorgt PCF Coatings het stralen en spuitwerk voor de metalen onderdelen. Buiten de standaardkleuren zwart & wit, kunnen alle RAL-kleur worden gepoedercoat. De afwerking (finish) kan in mat of hoogglans.

De prijs is gebaseerd op de afmetingen, het aantal stuks, het soort uitgangsmateriaal en de gewenste behandelmethode. Ook de kleurstelling en poederspecificatie bepalen de prijsstelling. Vraag gerust na wat dit voor jou betekent. Stalen deuren, traphekken en metalen kasten, er wordt gezorgd voor de perfecte afwerking. Zo kunnen je meubels weer jaren mee.

Stel je vragen over de mogelijkheden om je stalen meubelen te renoveren