Liefde op het eerste gezicht!

Op een mooie zondag kwam een leuk stel mensen onze showroom binnen. Ze vertelden ons dat zij  op zoek waren naar een Suar blad van 4 meter lang. Op dat moment hadden wij  in de fabriek 1 mooi Suar blad liggen, die al verkocht was.  Maar meneer en mevrouw waren in 1 oogopslag verliefd op dit tafelblad. Dit willen we heel graag hebben, dit is onze droomtafel. Eerst hebben we hun de link van de website van de leverancier van Suar bladen gegeven om te kijken of daar nog een mooie optie beschikbaar was voor een ander tafelblad.

Na enig nadenken besloot Carola de klanten van het Suar blad te benaderen. De volgende dag belde ze de klanten op van het Suar tafelblad wat op onze houtafdeling lag.  Alsof het zo moest zijn,  de klant was zelfs verheugd dat we een andere koper voor het tafelblad hadden. Ze waren zelfs opgelucht. Ze waren met de koop van de tafel van 4 meter wat voorbarig geweest. De vergunning van de uitbouw werd niet gegeven en eigenlijk hadden ze geen andere plek voor zo een grote tafel. Na overleg hebben ze zelf een heel ander blad uitgekozen, een blad wat meteen een stuk kleiner was.

Wij konden de klanten die verliefd waren geworden op het Suar blad terugbellen met het goede nieuws: het Suar blad is voor jullie beschikbaar!

Uiteindelijk hebben we het Suarblad op een  … onderstel bezorgd. Ze waren er zo blij mee dat we later zelfs een taart gekregen hebben. Zo tevreden waren ze!

liefde op het eerste gezicht