• Over ons

    Wood Steel & Living

Over ons

De afgelopen jaren hebben we een goede naam opgebouwd met onze eiken tafels, ons maatwerk en de garantie die wij op onze tafels en meubelen geven. Een goede garantie omdat we trots zijn op wat we maken. Over Wood Steel & Living geeft je een blik op ons bedrijf, waar we erg trots op zijn.

Toen we pas gestart waren, stonden er maar een paar tafels in de nog erg lege showroom. Maar dat werden er steeds meer. Ondertussen besloten we een eigen lasafdeling op te starten en kunnen we de stalen onderstellen voor de eiken tafels nu zelf maken. Aangezien we nu en het metaal werk en het hout zelf bewerken, kunnen we nu een snelle oplevertijd garanderen. Daarom is de tijdsduur bij ons voor het maken en opleveren van een tafel slechts 4 tot 6 weken. En als onze planning het toe laat, dan vaak zelfs nog sneller.

Uiteindelijk presenteren we nu een totaalbeeld met verlichting, zitmeubelen en allerlei tafels. Het totaalplaatje wordt steeds mooier. We komen nu zelfs ruimte in de showroom tekort. Intussen bedenken we nieuwe producten en hoe we dat willen realiseren. Creativiteit en vernieuwen in onze eigen fabriek. Zo hebben we nu alles zelf in de hand. Daarnaast is gebleken dat het aanbieden van maatwerk onze grote kracht is. Kasten, tafels, kapstokken, frames, wijnrekken, het maakt niet uit. Omdat elke opdracht een uitdaging is.

Onze fabriek heeft de volgende afdelingen:
Een eigen houtpers
De houtzagerij
De houtafwerking afdeling (kleuren, olien en/of lakken)
De las afdeling voor de onderstellen en metalen frames
Verzorgen we het poedercoaten
Bezorgen we gratis binnen Nederland*

Kijk maar eens op onze portfolio pagina of lees meer in onze blog over onze projecten en onze nieuwste producten.

Hoe het begon

Tijdens de meubelmakersopleiding is Daan begonnen met de Eikentafelfabriek. Ondertussen zijn er meerdere familieleden en andere mensen bijgekomen. Zo ook broer Jay, die zich in het metaal bewerken heeft gestort. Twee jonge broers die het ondernemerschap in een puur ambacht hebben omarmd. Made in Holland. Dat geldt voor deze twee en de producten die ze maken. Het gehele productieproces is nu in eigen beheer. Van metalen profielen en planken hout tot aan prachtig afgewerkte meubelen en tafels.

We houden van hout en we houden van metaal. Stoere degelijke producten. Zelf zijn we gek op de industriële inrichting. En aangezien we heel veel ideeën hadden, hebben we dit bedrijf opgericht.

Hoe leuk is het, dat de meubelen die wij maken bij mensen in huis staan. Ook bij bedrijven waarvoor we kantoor meubelen en (hele grote) tafels gemaakt hebben. Daar zijn we echt erg trots op!

infogram - woodsteelandliving
Showroom & werkplaats op 1 locatie

Je bent van harte welkom om binnen te komen kijken in de showroom of in onze fabriek.