Ons assortiment

We hebben de laatste tijd flink aan ons assortiment tafels ‘geschroefd’. Ovale, ronde maar ook wagon tafels maken nu deel uit van ons assortiment. En ook salontafels, bartafels, bijzet tafels, sidetables en plantentafels. Maatwerk is bij ons standaard. Alle tafels worden naar wens gemaakt en afgewerkt. Jij vraagt wij zagen!

Naast eiken tafels maken wij ook radiatorkappen, inbouwkasten, stalen deuren, stalen afvalbakken, vensterbanken en wandplanken. Doordat wij alles zelf maken in onze fabriek te Purmerend kunnen we heel snel handelen en de scherpste prijzen bieden!

We hebben al een aantal mooie projecten mogen maken. Veel van onze modellen zijn te zien in onze showroom. Onze specialisten staan met een lekker bakkie koffie voor je klaar! Hieronder een presentatie van wat we zoal maken. En aarzel niet om contact op te nemen als je een vraag hebt, we staan je graag te woord.

Wij vragen aan onze klanten om een mooie foto van de bij ons gekochte meubel/lamp in te sturen. Waarvoor onze dank! Dit heeft al een aantal mooie foto’s opgeleverd. Hieruit kan je ook weer inspiratie halen als je die even nodig hebt.