Onze rechte tafel modellen

De hier getoonde rechte eiken tafels en de prijzen zijn gebaseerd op de volgende specificaties:

  • Afmeting: 160 cm lang x 100 cm breed
  • Houtdikte 4 cm massief eikenhout
  • Rechte tafelrand

Rechte tafel voor elke plek

We zijn gespecialiseerd in het maken van rechte eiken tafels. Elke rechte tafel wordt op maat gemaakt. Tafels van 1 meter of 3 meter, we maken het allemaal. Of het nu een salontafel, bartafel of eetkamertafel is. Daarbij bieden we veel keus in metalen en ook houten onderstellen.

We gebruiken een zeer goede kwaliteit eikenhout, maar ook rechte tafels met karakteristiek Suar of warm notenhout. Tevens hebben we doorleefd wagonblad die we voor de rechte tafels gebruiken. Een kopse kanten blad of zelfs een visgraat blad maken we in eigen fabriek. Door het persen en verlijmen van plankjes, maken we een tafelblad met veel tekening. Je begrijpt het, maatwerk is onze standaard.

Massief of opgedikt

We verkopen massief eiken tafels van 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7 en 8 cm dik. De dikte van het hout bepaalt voor een heel groot deel de prijs van de tafel.

Een opgedikte tafel is een exemplaar waar wij een extra rand, van dezelfde dikte en ongeveer 6 cm breed, onder lijmen.

Stel je wilt een eiken eettafel met een massief tafelblad van 8 centimeter dik. Robuust is wat je wilt. Echter de tafel wordt je veel te zwaar en de prijs valt buiten je budget. Wij kunnen een blad van 4 centimeter massief laten lijken door er een rand 4 cm eronder te lijmen. De rand is nu ook 8 cm dik en ziet er net zo robuust uit. De tafel is een stuk minder zwaar en in prijs een stuk goedkoper.

De keus is heel persoonlijk, maar we bieden dus opties.

Onderstellen

Kijk eens bij onze onderstellen, hoeveel keus en opties wij bieden. Gecombineerd met een tafelblad in jouw gewenste dikte, grootte en randafwerking is het een unieke tafel. Je kunt kiezen tussen massief of opgedikt hout en in alle afmetingen. Zo kun je jouw tafel op maat ontwerpen. Alle houtopties bekijken

Je kunt het blad ook laten borstelen. Met deze techniek behoudt het hout zijn structuur, voelt grover aan dan glad geschuurd en het tafelblad ziet er robuuster en meer naturel uit. Er zijn meerdere opties voor de afwerking van de tafelrand.

Bij houtsoorten en opties vertellen we meer over randen en opdikken van het tafelblad.

Voor de afwerking hebben we veel keus in gespecialiseerde kleurolien. Desgewenst met een extra beschermlaag van Skylt.

Door al deze opties zijn onze rechte tafels vrijwel altijd uniek. De kans dat een ander exact dezelfde tafel samenstelt is niet groot. Waarom gaan voor standaard, als wij jou voor een soortgelijke prijs een tafel op maat kunnen aanbieden. Daarom is onze slogan: Jij vraagt, wij zagen.