Kom binnen kijken in de showroom

We verwelkomen je graag in onze showroom. Daar krijg je een goed beeld van al onze producten. En kunnen we je alle opties vertellen en laten zien van de maatwerk meubelen en tafels. Zo zie je de diverse houtsoorten, diktes, afwerking, kleuren en onderstellen van tafels. Maar ook kun je eetkamerstoelen en banken bewonderen en uitproberen. Er staan zelfs eettafelbankjes in de showroom. Heb je vragen over een maatwerk meubel, tafel of onderstel? Bellen kan ook, of je stuurt een WhatsApp.

Showroon - component 153

In de showroom helpen we je graag met gerichte adviezen. Of het nu om een tafel gaat of de overige meubelen. Advies over kleur, gebruik of het soort hout. Meedenken over jouw interieur en je een goed advies geven is vanzelfsprekend. We hebben de expertise om je verder te helpen.

Tafels en meubelen voor kantines, vergaderzalen en ruimtes die voor algemeen gebruik zijn, maken we naar wens en op maat. Zodat jij en je team, medewerkers en zakelijke partners samen kunnen plaats nemen. Een ruimte die sfeervol en op maat is. Dan kom je bij ons terecht met je vragen. Met maatwerk kunnen we jou helpen een goede inspirerende omgeving in te vullen.

De overige meubelen in de showroom bestaan uit bank- en hoekbankcombinaties van meubelindustrie Het Anker en Design for life. Deze collecties zijn bijzonder en luxe, vaak verkrijgbaar met stof en 2 soorten leder en in meerdere kleuren. Voor verlichting hebben we met zorg allerlei hanglampen met bijzondere ledverlichting uitgezocht en opgehangen. Daarnaast hebben we allerlei handige kolomtafels, side-tables, salontafels, bartafels en diverse woonaccessoires. Je kunt onze kleurstalen voor hout en meubelstoffen bekijken en vrijblijvend advies of informatie inwinnen over ons gevarieerde productaanbod.

Er is heel veel mogelijk.

Koopzondagen 2021

Geopend van 11:00 – 15:00

April  4 11 18 25
Mei  2  9 16 23 30
Juni  6 11 18 27
Juli Geen koopzondagen
Augustus  1  8 15 29
September  5 12 19 26
Oktober  3  10 17 24 31
November  7 14 21 28
December  5 12 19 26

Adres showroom

Eikentafelfabriek B.V.
Component 153
1446 WN Purmerend

Contact informatie:
E. info@eikentafelfabriek.nl
T. 0299 223900
M. 06 83 79 20 95

Deuren dicht? Bel naar 06-83792095

Binnen 10 minuten zal een medewerker naar je toekomen om je te helpen.

Hallo, wil je binnen kijken?

Ook als je het leuk vind om de werkplaats of showroom te bezoeken, kun je bij ons komen kijken.

Snelle service , afspraak is afspraak , netjes geholpen, goede service.

Familie van der Kolk

Vakmanschap. Vriendelijk en zeer goed advies.

Mevrouw Fontijn

Transparant, doen wat ze zeggen en zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk. Maar boven alles, leveren ze kwaliteit

De heer Ziani

Hele mooie tafel, snel bezorgd, goede service en prijs kwaliteit verhouding

Mevrouw Schijf