Laat je inspireren door een uitgebreid assortiment aan eetkamerstoelen, tafelstoelen, barstoelen en zelfs tafelbanken. We bieden meubelen aan van onder andere meubelfabriek Het Anker en van meubelfabriek Design for Life.

Aan tafel. De een wil snel aanschuiven, de ander zit de hele avond aan tafel. De beste keus voor zitten aan tafel kan van veel factoren afhangen. Welke stoelen staan er mooi bij die robuuste eiken tafel of welke stoel zet je aan een boomstamtafel? Hoeveel stoelen wil je plaatsen? Kies je voor een lekkere kuipstoel of een stoel met armleuningen?

Stoelen voor aan de tafel zijn er in veel soorten en stijlen. Ons assortiment is met zorg samengesteld. De meubelen die wij bestellen kun je naar wens in verschillende ledersoorten en meubelstoffen krijgen. En in heel veel kleuren. Ook is er soms keus in de kleur van het frame van de stoel. Wil je weten hoeveel keus er is? Kom dan naar de showroom. Hier kun je de overige modellen via de catalogus of in het echt zien.

 • Industriële stoelen

  Stalen frames en lederen bekleding in veel kleuren

 • Tafelbanken met en zonder rugleuning

  Met zijn allen op de bank aan tafel, ja gezellig!

 • Combineren kan ook

  Stoelen met en zonder armleuningen

 • Eigen bar of bartafel?

  Bijzondere barkrukken en barstoelen in de collecties

Heel veel zitmeubelen

Het Anker heeft een compleet assortiment aan zitmeubelen. Hier presenteren we een kleine greep uit de totale collectie van eetkamerstoelen, tafelstoelen, tafelbankjes met rugleuning, tafelbankjes zonder rugleuning en barstoelen. Wij hebben de keus gemaakt voor het Anker, omdat deze zitmeubelen zo ontzettend leuk staan bij een eiken tafel met stalen onderstel. Benieuwd? Dan nodigen we je uit om langs te komen in de showroom. We informeren je graag over alle bekledingen, ledersoorten, kleuren en opties.