Lampen van metaal

Wood Steel and Living heeft verschillende industriële metalen framelampen, zowel hangend als staand. Strak en industrieel design, die met aparte ledlampen toch een warme uitstraling hebben. De frame lampen zijn te krijgen in elke denkbare maat. De hanglampen kun je in diverse afmetingen krijgen. Breedtes van 90 cm tot wel 250 cm en afhankelijk van de breedte van 3 tot wel 12 fittingen.

  • De staande lampen zijn inclusief lichtsnoeren en fittingen
  • De hanglampen bevatten naast fittingen ook kettingen om de hanglamp op de gewenste hoogte te hangen.

De lampen zijn modern en passen mooi boven en/of naast een eettafel. Bij Wood Steel and Living wordt er gebruikgemaakt van LED-bol verlichtingen van Bailey en Calex.

Mooi gevormde glazen in de hanglampen

Ook verkopen we prachtige hanglampen van Lighttrend met bijzondere led filamenten zijn bij ons beschikbaar. Deze lampen hebben hele bijzondere glazen kappen. Een aantal zijn er in diverse kleuren te krijgen, zoals amber, rookgrijs en zwart getint glas. Door lampen met aparte ledfilamenten te gebruiken zijn deze hanglampen een absolute blikvanger.

Ben je benieuwd naar de lampen van Lighttrend? Kom kijken in onze showroom in Purmerend.

Mix & Match

Heb je liever een unieke hanglamp? Dat kan met onze Mix & Match. Hierbij stel jij zelf je hanglamp samen en heb je keuze uit verschillende snoeren, fittingen en plafondplaten in eigen vorm en kleur in combinatie met de bijzondere lampen van Bailey en Calex.

Aangezien wij zelf de plafondplaten met de elektra monteren, zijn deze in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Een ronde, diamantvorm, vierkante, of rechthoekige plafondplaat, het kan allemaal. Dit geldt ook voor het aantal lichtpunten in de plafondplaat. Of je nu een lamp met lichtsnoeren wilt boven de eettafel of de salontafel, door te variëren met de lengte van de lichtsnoeren, kan het allemaal.

Bel ons of gebruik het contactformulier en vertel ons jouw wensen. Of kom langs in de showroom van de Wood Steel and Living in Purmerend.

  • Mix & Match

    Stel je eigen lamp samen.

  • 100% maatwerk

    Jij vraagt, wij maken.

  • Duurzaam